phishing

Anadolu İmam Hatip’ten BİLİMSEL BAŞARI!

Anadolu İmam Hatip’ten BİLİMSEL BAŞARI!

 Anadolu İmam Hatip’ten BİLİMSEL BAŞARI!
02 Haziran 2017 - 13:51

 

Anadolu İmam Hatip’ten

BİLİMSEL BAŞARI!

 

 

Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Sena İrem Çakal ve Şeymanur Çiçek’in Danışman Öğretmen Aysu Demirtaş’la birlikte hazırladıkları ‘Diziler Aracılığıyla Değerlerin Dönüşüme Uğradığına Yönelik Karşılaştırmalı bir Çalışma: Lise Öğrencileri Örneği’ projesi, 12 dalda toplam 13 bin 940 başvuru içerisinden Türkiye birincisi oldu

 

 

KURTULUŞ-TÜBİTAK 48. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Türkiye birincisi oldu. Afyonkarahisar Kadınana İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de 8. Uluslararası Arapça Yarışmalarında ülke birinciliğini elde etti.

Türkiye birincilikleri elde eden Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kadınana İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri,  İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, her iki okulun müdürleri, danışma öğretmenleri ile birlikte Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

VALİ YILDIRIM ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

Yıldırım, 12 dalda toplam 13 bin 940 başvuru içerisinden ‘Diziler Aracılığıyla Değerlerin Dönüşüme Uğradığına Yönelik Karşılaştırmalı bir Çalışma: Lise Öğrencileri Örneği’ Konulu Değerler Eğitimi alanındaki TÜBİTAK projesi Türkiye birinciliğini elde eden Anadolu İmam Hatip Lisesi Danışman Öğretmeni Aysu Demirtaş, öğrenciler Sena İrem Çakal ve Şeymanur Çiçek’i kutladı.

Vali Yıldırım, daha sonra 8. Uluslararası Arapça Yarışmalarına katılan ve 919 okul ve 7 bin 93 öğrenci arasında büyük bir başarı göstererek Türkiye birincisi olan Kadınana İmam Hatip Ortaokulu Arapça Öğretmeni Adem Tuncer, öğrenciler Samet Yüksel, Bedia Sena Ertürk, Esra Özdemir ve Müfide Esra Ekici’yi elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti.

 İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’dan yarışmaların detayları hakkında bilgiler alan Vali Yıldırım, Samet Yüksel, Bedia Sena Ertürk, Esra Özdemir ve Müfide Esra Ekici’nin Türkiye birinciliğini elde etiği klibi izledi.

EĞİTİM ALANINDA AFYONKARAHİSAR’I DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Türkiye çapında da takdir gören çalışmaları çok beğendiğini belirten Vali Yıldırım, başta ailelerini, okullarını ve Afyonkarahisar halkını gururlandırmaları nedeniyle öğrencileri kutladı. Her geçen gün ildeki okullarda eğitim, sosyal aktivite ve fiziki durum açısından önemli adımlar atıldığının altını çizen Vali Yıldırım, elde edilen başarıların olumlu olarak geri dönüşlerinin memnuniyetle müşahede edildiğini, bunların mimarı olan sorumluluk sahibi öğrencilere, onları yetiştiren bilinçli anne, baba ve öğretmelere ve hususiyle bu başarılara zemin hazırlayan yetenekli idarecilere teşekkür etti. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da Afyonkarahisar’ı daha ileriye taşımak için Valilik olarak çalışmaların sürdürüldüğünü vurgulayan Valimiz Yıldırım, özellikle eğitime öncelik verildiğini, çünkü eğitim yolunda harcanan emeğin daha çok kazanımlar sağladığını ve bu uğurda bundan sonrada desteklerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum