phishing

Alt yapı kararına ailelerden tepki!

Alt yapı kararına ailelerden tepki!

Alt yapı kararına ailelerden tepki!
16 Eylül 2017 - 12:25

Alt yapı kararına ailelerden tepki!

 

Afyonkarahisar’ı  TFF 2.lig kırmızı grupta temsil eden AFJET Afyonspor, altyapıda ki antrenör değişikliğinden çok gelişim ligine katılmayarak yerel lige katılması oldukça tepki topluyor

 

SERCAN SAYIN- AFJET Afyonspor altyapısında futbol oynayan futbolcu velileri bu konuda çok sıkıntılı olurken, bu sıkıntılarını basın yoluyla çözüme kavuşturmak ve herkese duyurmak istiyor.

ÇOCUKLARIN ÖNÜ AÇILSIN

Sporcu velilerinden gelen yoğun tepki üzerine çocuklarının çok üzüldüğünü belirten Veliler, “Yerel ligde zaten şampiyon olup, 5-10 karşılaşma oynayacaklar. Bırakın çocukların önünü açarak Gelişim liginde mücadele versinler. Adı üstünde Gelişim ligi… Çocuklar burada kendilerini geliştirerek Türk futbolu hem daha fazla futbolcular kazanacak, hem de daha fazla karşılaşmalara çıkarak kendilerini geliştirme fırsatı bulacaktır” ifadelerini kullandılar ve  tepkilerini dile getirdiler.

EMEKLERE YAZIK DEĞİL Mİ?

Sporcu velileri, çocuklarının psikolojisinin altüst olduğunu, altyapıya çocuklarını durum böyle olursa göndermeyi düşünmediğini söyleyerek, o kadar sporcu ne olacak. Seçmeler yapıldı, bazı sporcular uzaklardan gelerek kendilerini gösterme fırsatı buldular. Emeklerine yazık değil mi? Sorularının cevaplarının bir an önce bulunmasını istediler.

ALTYAPI’DAN AÇIKLAMA GELDİ

AFJET Afyonspor Altyapı’dan sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özbayat ise yaptığı açıklamada, “ Önümüzdeki sezon kesinlikle Gelişim ligini kuracağız. Altyapı ailelerinden biraz süre ve zaman istiyoruz. Yeni bir yönetim oluştu. Gelişim ligine katılmak çok külfet ve masraf gerekiyor. Kulübün gelirini ve giderini ayarladıktan sonra oturup tekrar bir toplantı yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Bu arada Yerel ligde mücadele verecek olan AFJET Afyonspor altyapısı 18 Eylül Pazartesi günü Saat 18.00’de toplanacağı belirtildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum