phishing

Akpartiye İhanet edenler Oy Birliğiyle İhraç

Akpartiye İhanet edenler Oy Birliğiyle İhraç

Akpartiye İhanet edenler Oy Birliğiyle İhraç
20 Aralık 2018 - 07:25

 

 

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin SEZEN, Kanal 3’de gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ak Partiden Belediye Başkanı olupta yeniden aday gösterilmedikleri için başka partilerden veya bağımsız olarak Belediye Başkan Adayı olan isimler ihraç ediliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan SEZEN’in açıklamaları şöyle;

İLÇELERDEN İLE DİSİPLİN KURULUNA SEVKİYLE İLGİLİ TALEPLER GELDİ

Sezen “ Şu anda Davulga Belediye Başkanı Milliyetçi Hareket Partisi’nden , Bolvadin Belediye Başkanı Bağımsız Aday oldu. Bunlarda ilçelerden İle Disiplin Kuruluna sevkiyle ilgili taleplerimiz gelmişti” dedi.

 

BU ARKADAŞLARI OY BİRLİĞİ İLE İL DİSİPLİN KURULUNA SEVK ETTİK

 

Açıklamalarına devam eden Sezen

“Şimdi İl Yönetim toplantısından çıktım geldim programa, bu akşam itibariyle de İl yönetimimizde oy birliği ile bu arkadaşları İl Disiplin Kuruluna sevk ettik.” diye konuştu.

 

BOLVADİN, SİNANPAŞA ve DAVULGA BELEDİYE BAŞKANLARI KESİN İHRAÇ İSTEMİYLE GENEL MERKEZE GÖNDERİLDİ

 

Sezen “Tedbirli olarak İhraç istemiyle genel merkeze gidecek bu arkadaşlar. Tüzüğümüzde zaten açık maddelerimiz var. Bir başka partiden veya bağımsız olarak bizim Belediye başkanlarımız aday olursa, tüzüğümüzün ilgili maddesi gereğince kesin ihraç İstemiyle disipline sevk edilir. Bugün itibariyle de bu akşam işlemler başladı, bu arkadaşlar ile ilgili Bolvadin Belediye Başkanı, Sinanpaşa Belediye Başkanı ve Davulga Belediye Başkanları tedbirli olarak kesin ihraç İstemiyle genel merkeze gönderildi.” diye açıklamalarına ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum