phishing

Akparti Afyonkarahisar Yeni İl yönetim kurulu listesinde yer bulamadılar

Akparti Afyonkarahisar Yeni İl yönetim kurulu listesinde yer bulamadılar

Akparti Afyonkarahisar Yeni İl yönetim kurulu listesinde yer bulamadılar
17 Şubat 2018 - 22:26

AK Parti Afyonkarahisar 6. Olağan İl Kongresinde tek liste olarak aday olan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, güven tazeleyerek yeniden başkan seçilirken birçok ismin yönetim kurulunda yer bulamadığı gözlendi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katımıyla AK Parti Afyonkarahisar 6. Olağan İl Kongresi yapıldı.

Coşkulu bir kalabalığın doldurduğu alanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halka hitap ederek önemli mesajlar verdi. Kongrenin yapılacağı salonun önünde bekleyen kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı DAHA SONRA GENEL KURULUN YAPILACAĞI Afyonkarahisar Atatürk kapalı spor salonuna geçerek salonda bulunan delegelere ve partililere hitap etti.

 

LİSTE DIŞINDA KALDILAR

 

Erdoğan’ın konuşmasının ardından seçime geçildi. Tek liste olarak aday olan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. 400’den fazla delegenin oy kullandığı seçimde yönetim kurulu üyelerinin büyük bir bölümünün yenilendiği gözlendi. Eski isimlerin birçoğunun listede yer bulamadığı gözlemlenirken, genç isimlere önem verildiği öğrenildi. Hüseyin Tutumlu, Mustafa Ötken, Ahmet Yeşilırmak, Süleyman Karakuş, İsmail Gelişgen, Mustafa Kardaş, Ziya Coşkun Karadeniz, Hacı Sait Evrenkaya, Abdullah Özteke gibi önde gelen isimler listede yer bulamadı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum