phishing

Ak Parti İl kongresinde kısa kısa notlar

Ak Parti İl kongresinde kısa kısa notlar

Ak Parti İl kongresinde kısa kısa notlar
17 Şubat 2018 - 18:02 - Güncelleme: 17 Şubat 2018 - 18:17

 

 

Kongrenin gerçekleştiği salonda, "Afyonkarahisar tarih yazmaya 2019'da hazır", "Selam olsun tanka karşı dimdik duran kahramanlara", "Huzur içinde yat Tenzile anne, ümmet evladına, evladın bize emanet" şeklindeki pankartlar dikkati çekti.

 

Erdoğan'ın konuşması sırasında tribünde, Türkiye haritası üzerinde kök salmış zeytin ağacı ve "Ölü dünya dirilmeyi bekliyor" ifadesinin yer aldığı koreografiler yapıldı.

 

Kongreye, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Mahir Ünal, Öznur Çalık ve Harun Karaca, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz,Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,Akparti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal,İGM Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven,Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve ilçe ve beldelerin belediye başkanları ilçe ve belde başkanları il genel meclis üyeleri de katıldı.

Ayrıca İl kongresinin yapılacağı salonun önünü dolduran vatandaşlarlrın alana girişinde iki farklı noktada arama yapıldı.Alana girecekler üzerinde bulunan çakmak ,kalem,powerbank ve delici kesici yanıcı madde barındıran materyaller alınmadı.üzertinde bunları bulunduranlar içeriye alınmazken bu malzemler orada bulunan koliye konuldu.meydana asılan pankartlarla akalaı olarak inşaat firmalarının beton pompalarıyla kule oluştırılarak pankart ve resimlerin asıldığı gözlemlendi.

Meydanın tüm uc noktalarına ise kesin nişancılar yerleştirilirken polis helikopteri de havada devriye uçuşu yaptı.salona giremeyenler ise meydanda kurulan barkovizyon sayesinde içerdeki görüntüleri izleme ve konuşmaları dinleme fırsatı buldular.delege girişi kapısı protokol girişi kapısı ve izleyici girişi kapısı ayrıydı.Cumhurbaşkanı Erdoğanın konuşmasının ardından meydanda bulunan kalabalık dağılmaya başladı.

Kongreye tek liste halinde gidildi eski il yönetim kurulu üyelerinin yaklaşık % 70 i listelerde yer almazken yeni isimlerin ise listelerde yer aldığı dikkat çekti ilçelerden de il yönetim kuruluna giren isimler oldu.Kongreye ilçe belde ve il merkezinden yoğun katılım vardı.Kongreye katılanlar uzak mesafelerden gelenlerden başlayarak oy kullandılar.

Salonda kongreye katılanlara ve meydanda bulunan alanda kadınlara ve çocuklara özel alan oluşturuldu.kongre sonrasında kumanya ve meyve suyu dağıtıldı.su ikramında bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum