phishing

Aile Haftası kutlamaları

Aile Haftası kutlamaları

Aile Haftası kutlamaları
25 Mayıs 2018 - 01:16

15-21 Mayıs Aile Haftası münasebetiyle 14 Mayıs 2018 tarihinde Rehberlik Araştırma Merkezi Konferans Salonunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Afyonkarahisar Sosyal Hizmet Merkezi tarafından bir program düzenlendi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa; Vali Yardımcısı Cafer SARILI, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Zekai İNAN, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr Mehmet KARAKAŞ, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

 

Düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Zekai İNAN İl Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgi verdi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Sosyoloji Bölüm Başkanı Mehmet KARAKAŞ tarafından "Modernleşen Ailede Kültürel Çözülme" konulu konferans gerçekleştirildi. Konferansta ailenin birleştirici ve bütünleştirici gücüne dikkat çekilirken, çeşitli aile yapılan, bir kurum olarak ailenin toplumdaki yeri ve öneminden bahsedilmiş ve modernleşen ailede yaşanan çözülmeler sonucunda bireyi ve toplumu bekleyen riskler üzerinde durulmuştur. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı "Aile” konulu kamu spotu gösterime sunulmuştur. Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencisi Melike KARADEMİR'in "aile” temalı tek kişilik oyunu sahnelenmiştir.

 

Aile Haftası Programına; protokol üyeleri, İl Müftülüğü, ASP İl Müdürlüğüne bağlı Kuruluşların Tamamı, Sosyal Ekonomik Destek Alan Aileler, Engelli Evde Bakım Hizmetinden Yararlanan Aileler, Afyon Lisesi Öğrencilerinden katılım sağlanmıştır.

 

Ayrıca hafta kapsamında; 49 aile yanında 57 çocuk ile koruyucu aile sayısı en fazla olan İlçemiz Bolvadin İlçesinde koruyucu aileler, çocuk evlerinde korunma ve bakım altında bulunan çocuklar, huzurevinde kalan yaşlılar ile birlikte Sayın Valimiz, İl Protokolü ve İlçe Protokolünün katılımıyla iftar programı düzenlenmiştir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum