phishing

Afyonlu mermerciler İzmir’de yapılacak olan Marble fuarı için gün sayıyor

Afyonlu mermerciler İzmir’de yapılacak olan Marble fuarı için gün sayıyor

Afyonlu mermerciler İzmir’de yapılacak olan Marble fuarı için gün sayıyor
15 Mart 2018 - 14:29

 

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarlarından olan Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı (MARBLE) için geri sayım başladı. 28-31 Mart tarihleri arasında 24'üncüsü gerçekleştirilecek olan MARBLE'da sergilenecek mermer blokların ilk bölümü Gaziemir'de bulunan fuarizmir'e  gelmeye başladı.

 

Dünyanın en büyük üç mermer fuarından biri olan MARBLE için geri sayım başladı. İZFAŞ tarafından 28- 31 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda, dünyanın dört bir yanından gelecek ziyaretçilerin merakla beklediği mermer blokları gelmeye başladı.

Geçen yıl 986 olan blok sayısı, bu yıl 1500'e yakın olması bekleniyor. Başta Afyonkarahisar, Denizli, Burdur, Sivas, Elazığ, Bilecik ve Marmara Bölgesi ile Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelecek olan tonlarca ağırlıktaki bloklar, fuarın açılacağı 28 Mart tarihine kadar parti parti gelecek.

Toplam ağırlığı 30 bin tonu bulan bloklar, 4 gün boyunca fuarizmir'de ziyaretçilerle buluşacak. Oniks'ten, 'Burdur beji'ne, 'emprador'dan, 'Elazığvişne'ye, 'Kemalpaşa beyazı'ndan, Denizli 'traverteni'ne kadar ülkenin eşsiz doğaltaş örnekleri, fuar süresince sergilenecek. Toplam 7 bin metrekare alanı kaplayacak.

Stant alanı 57 bin 51 metrekare olacak MARBLE'a; Afganistan, Çin, Hindistan, İran ve Brezilya milli katılım sağlayacak. Ülkeler kendilerine has doğaltaş çeşitlerini, ayrılan özel bölümde sergileyecek. Geçen yıl 1109 olan katılımcı sayısında da bu yıl artış yaşandı. Katılımcı sayısı 1143'e çıktı. 213 olan yabancı katılımcı sayısı 220 olurken, yerli firma sayısı ise 896'dan 923'e yükseldi. Fuara geçen yıl 30 ülkeden katılım olurken, bu yıl sayı 34'e çıktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum