phishing

Afyonkarahisar'a Yılbaşında yıldız yağacak

Afyonkarahisar'a Yılbaşında yıldız yağacak

Afyonkarahisar'a Yılbaşında yıldız yağacak
21 Kasım 2018 - 19:49

 

Afyonkarahisar’ın beş yıldızlı termal otellerinde 2019 Yılbaşı Gala Gecesi programında ünlü ve sevilen isimler özel program yapacak.

Beş yıldızlı termal otellerde sevilen popüler isimler sahne alırken, yeni yıla özel programlar organize edildi.

BENGÜ AKRONES’TE PROGRAM YAPACAK
Akrones Termal Otel’de yılbaşı gecesi popüler müziğin sevilen genç isimlerinden Bengü ve Musical Angels Orkestrası sahne alacak. Gece boyu sınırsız eğlencenin gerçekleşeceği Akrones Hotel’de gala programı sonrası çorba ve sucuk ikramında bulunulacak. Çocuk misafirlere özel şişme oyuncaklardan yarışmalar düzenlenecek. Yeni yılın ilk saatlerinde otelde havai fişek gösterisi gerçekleştirilecek.

GÜRAL’DA CENK EREN RÜZGÂRI ESECEK
NG Afyon Güral Otel’de Manolya Balo Salonunda Cenk Eren ile 2019 Yılbaşı Gala Gecesi gerçekleştirilecek. Otel de özel gala menüsü ve yemek esnasında limitsiz yerli içki servisi dahil olurken, gala programına 10 yaş ve üzeri misafirler kabul edilecek. On yaş altı çocuklar için özel yılbaşı balosu yapılacak. Korel Termal Otel de ise yılbaşında ANG Ajansın sanatçıları yer alacak.  

TERMALLERDE ÜNLÜLER GEÇİDİ
İkbal Termal Otel’de ise sevilen ses Turgay Başyayla sevenleriyle bir araya gelirken, konuklara özel yemek müziği ve havai fişek gösterisi yapılacağı öğrenildi. Oruçoğlu Termal Otel de ise 2019 Gala Gecesi kapsamında Esra Özmen ve Fatoş Kadıoğlu program yapacak. Budan Termal Otel’de 31 Aralık 2018 tarihinde yılbaşı programında Mümin Sarıkaya ve Armağan Uzun sahne alacaklar. Gala programına gala yemeği ve limitsiz yerli içki dahil. MCG Çakmak Otel de ise Resul Dindar tarafından gala programı gerçekleştirilecek.

MAY OTEL’DE ZARA SAHNE ALACAK
Öte yandan Sandıklı ilçesinde hizmet veren Sandıklı Thermal Park Hotel’de Esen Şeyda program yapacak. Sandıklı May Thermal Otel’de ise sevilen sanatçı Zara sahne alacak.

KOCATEPE Gazetesi


YORUMLAR

  • 0 Yorum