phishing

Afyonkarahisar – Uşak hızlı tren ihalesi yapıldı

Afyonkarahisar – Uşak hızlı tren ihalesi yapıldı

Afyonkarahisar – Uşak hızlı tren ihalesi yapıldı
26 Mayıs 2016 - 10:05 - Güncelleme: 26 Mayıs 2016 - 17:32

Afyonkarahisar – Uşak hızlı tren ihalesi yapıldı

 

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay Uşak'tan geçecek hızlı tren yol hattının Afyonkarahisar ve Uşak arasındaki kısmı için ihalenin sonuçlandığını belirtti.

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan Ankara, Afyonkarahisar, Uşak ve İzmir'i kapsayan "Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı Projesi"nde, Afyonkarahisar'dan Uşak'ın Banaz ilçesine kadarki bölümü içine alan demir yolu hattının ihalesi bugün yapıldı.

 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi kapsamında Uşak ve Afyonkarahisar arasında yapılacak olan "Afyonkarahisar direkt geçişi altyapı inşaatı işleri ihalesi" toplamda 879 milyon TL bedel ile sonuçlandı. Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. ile Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. arasında yarı yarıya iş ortaklığı sağlanarak sonuçlanan ihalenin ardından Tekfen'den yapılan açıklamada, projenin tamamlanma süresinin 36 ay olarak belirlendiği kaydedildi.

 

Konuyla ilgili konuşan Uşak AK Parti Milletvekili Mehmet Altay, "Söylenenin yapıldığı, yapılanların üzerine sürekli yeniliklerin ve artı değerlerin katıldığı bir Türkiye inşa edildi. Bizler halkımıza hizmeti bir görev değil, sevda olarak bildik.  Ankara, Afyonkarahisar, Uşak ve İzmir arası Hızlı Tren Hattı Projemizin şimdiden milletimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum