phishing

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Faaliyete Başladı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Faaliyete Başladı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Faaliyete Başladı
30 Mayıs 2018 - 00:17 - Güncelleme: 30 Mayıs 2018 - 00:26

Resmi kuruluşu 18 Mayıs 2018’de tamamlanarak Afyon Kocatepe Üniversitesinden (AKÜ) ayrılan Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) faaliyetine başladı. Kurucu Rektörlüğünü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın üstlendiği yeni üniversitede, ilk gün görev dağılımı yapıldı.

 

Sağlık bilimleri üzerine eğitim verecek şekilde planlanan Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinde görev devir teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak “Başta Prof. Dr Adem Aslan olmak üzere bütün arkadaşlarımız Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesinden çok başarılı hizmetler yaptı. Bundan böyle de Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinde görev alan bu arkadaşlarımızın başarılarının, katlanarak devam edeceğine inancım tamdır” dedi.

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinde yeni görev dağılımı kapsamında AKÜ Tıp Fakültesi Dekanı ve AKÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Adem Aslan, AFSÜ Rektör Yardımcılığı ve Tıp Fakültesi Dekanı, AKÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, AFSÜ Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı, AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Baş Müdür Doç. Dr. İbrahim Keleş, AFSÜ Hastanesi Başhekimi olarak atandı.

 

AFSÜ Hastanesi Başhekim Yardımcıları ise Doç. Dr. Haşmet Sarıcı, Doç. Dr. Ali Fuat Karataş, Doç. Dr. Üyesi Mesut Köse, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Eker, Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gökaslan ve Dr. Öğr. Üyesi Murat Çilekar isimlerinden oluştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum