phishing

Afyonkarahisar Kitap Fuarı 10 Gün Boyunca Büyük İlgi Gördü.

Afyonkarahisar Kitap Fuarı 10 Gün Boyunca Büyük İlgi Gördü.

Afyonkarahisar Kitap Fuarı 10 Gün Boyunca Büyük İlgi Gördü.
06 Mayıs 2018 - 18:15

Vali Mustafa Tutulmaz’ın öncülüğünde yapılan ve Afyonkarahisar’da bir ilk olan Kitap Fuarına on gün boyunca yoğun katılım oldu. Kitapseverlerle yazarların bir araya geldiği ve ilginin hiç bitmediği Afyonkarahisar Kitap Fuarı söyleşi ve imza programlarıyla dolu dolu geçti.

 

Her fırsatta Afyonkarahisar Kitap Fuarını ziyaret eden Vali Tutulmaz kitapseverlerden çok olumlu geri dönüşümler aldı. Vali Mustafa Tutulmaz Afyonkarahisar Kitap Fuarı’nı ziyareti sırasında fuara destek veren yazarlara teşekkür etti.

 

Vali Mustafa Tutulmaz fuar ziyareti sırasında yerel yazarların standlarını da ziyaret etti ve çalışmalarında başarılarının devamını diledi. Yayınevlerinin stantlarını tek tek ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz yetkililere hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

 

Afyonkarahisar Kitap Fuarında bulunan her yaştaki ziyaretçilerle de yakından ilgilenen Vali Tutulmaz kitap okumayı sevenlere her zaman destek olacağını söyledi. Afyonkarahisar Kitap Fuarında okur severlerle kitapları ve yazarları buluşturan Vali Mustafa Tutulmaz Vehbi Vakkasoğlu'nun söyleşisine katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum