phishing

Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde Girişimcilik Eğitimleri Devam Ediyor

Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde Girişimcilik Eğitimleri Devam Ediyor

Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde Girişimcilik Eğitimleri Devam Ediyor
09 Kasım 2018 - 20:50

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Cumhuriyet Mahallesinde faaliyet gösteren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi olarak kendi işini kurmak isteyen gençlere KOSGEB ile işbirliği içinde Girişimcilik eğitimleri veriliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “ Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm” sloganıyla KOSGEB işbirliği ile düzenlenen eğitimler gençlerin kendi iş yerlerini kurmalarını amaçlıyor.

 

Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde başlayan eğitimin birinci etabı 27 – 20 Kasım 2018 tarihlerinde yapılmıştır. Eğitimin ikinci ikinci etabı 11-14 Aralık 2018, üçüncü etabı 28-28 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacaktır. Eğitimlere KOSGEB’in web sayfası üzerinden e-devlet şifresi ile başvuru yapılmaktadır. Yapılan başvurular incelenerek tüm başvuranlar mülakata çağılmaktadır. Yapılan mülakat ile eğitime katılacak katılımcılar tespit edilmektedir. Dört gün süren Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini başarı ile bitiren katılımcılara Girişimcilik Belgesi verilmektedir.

 

Eğitimler 2019 yılı Ocak ayında devam edecek olup. Eğitime katılmak isteyen 18-29 yaş aralığındaki gençlerimiz KOSGEB’in web sayfası üzerinden başvurularını yapabilirler. Kendi iş yerlerini kurmak isteyen girişimci gençlerimizi Cumhuriyet Mahallesinde faaliyet gösteren Afyonkarahisar Gençlik Merkezine bekliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum