phishing

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosuna Bir Ödül Daha

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosuna Bir Ödül Daha

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosuna Bir Ödül Daha
03 Aralık 2018 - 13:46 - Güncelleme: 04 Aralık 2018 - 14:17

 

 

                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 18. Direklerarası Seyirci Ödüllerinde, Ensemble (en iyi ekip-toplu canlandırma) ödülüne layık görülen Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncularını tebrik etti.

                Direklerarası Seyircileri’nin oluşturduğu “Halk Jürisi” üyeleri, 2017-2018 Tiyatro Sezonunda  sahneye koyulan oyunları 'performans, tasarım ve yapım' kategorilerinde değerlendirerek en başarılı oyun, oyuncu ve tiyatroları açıkladı. Buna göre, Hasan H. Elmas'ın Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu büyük beğeni toplayan 'Salaklar Sofrası' oyunuyla Ensemble (en iyi ekip-toplu canlandırma) ödülüne layık görüldü. Tiyatrocularımıza ödülü, geçen hafta sonu Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlenen törenle takdim edildi.

                Ödül törenin ardından, Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas ve Sahne Amiri Yusuf Agunsoy'u makamında kabul eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, tiyatrocularımızı bu başarılarından dolayı tebrik etti.

                Hasan H. Elmas'a emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür eden Başkan Çoban "Tiyatromuzun 10 yıllık tarihine baktığımız zaman çok büyük başarılar elde ettiklerini görüyoruz. Gittiğimiz her yerde, oyunumuz izlendikten sonra 'büyükşehir tiyatrosu gibi', 'çok profesyonel' şeklinde övgüler alıyoruz. Hatta övgü almakla kalmıyor, katıldığımız çeşitli festival ve etkinliklerde ödüller alıyoruz. Direklerarası Seyirci Ödülleri bunlardan sadece bir tanesi" dedi.

                Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu'nun daha önce de hem ekip olarak hem de bireysel oyuncu performansı anlamında birçok ödüle layık görüldüğünü hatırlatan Başkan Çoban; "Biz de bu başarıları gördükçe inancımızı ve desteğimizi arttırdık. Ben inanıyorum ki bu başarılar artarak devam edecek ve şehir tiyatromuz, Türkiye'de adından sıkça zikredilen başarılarından dolayı hep övgüyle bahsedilen bir tiyatro olarak tarihte yerini alacaktır" diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum