phishing

Afyonkarahisar AFJET’lenecek Semt Poliklinikler Vatandaşların Ayağına Geliyor

Afyonkarahisar AFJET’lenecek Semt Poliklinikler Vatandaşların Ayağına Geliyor

Afyonkarahisar AFJET’lenecek Semt Poliklinikler Vatandaşların Ayağına Geliyor
19 Aralık 2018 - 15:36

 

 

AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, 31 Mart seçimlerinde Başkan seçilmesi halinde enerji alanında yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. AFJET’in çalışmalarına yoğunluk vereceğini kaydeden Zeybek, kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor. Zeybek’in bir diğer müjdesi ise 3 veya 4 bölgeye kurulacak olan semt poliklinikler Devlet Hastanesine gitmeden vatandaşlar tedavi olabilecek.

Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek projelerini bir bir açıklıyor. Afyonkarahisar tarihine damga vuracak projelerini tek tek kamuoyuyla paylaşan Zeybek’in en önemli projelerinden biri de enerji alanında olacak.

 

Yeni yatırım hamleleri yapılacak

Konutlarda ve termal turizm tesislerinde ucuz ve konforlu ısıtma sağlayan AFJET de yeni yatırım hamleleri yapacaklarını anlatan Zeybek, “Yeni kuyular, mevcut kuyularda renovasyon, yeni nesil kuyu içi teknolojik pompa sistemleri, turizm hattı ve şehir ısıtma isale hattı ve şehir içi dağıtım şebekesinde yeni teknolojik yatırım ve restorasyonlarla ısıtma kapasitesi %50 ila %100 oranında artırılacaktır” dedi.

 

AFJET’in kapasitesi iki katına çıkacak

“Hedefimiz, konutlarda 5 bin ile 10 bin konut, turizm hattında ise yaklaşık 500 bin metre karedir” diyen Zeybek, “İlimizin Jeotermal kaynaklı ilk ve tek elektrik santrali olan AFJES elektrik üretim kapasitesini rezervuar yöntemini bozmadan arttırarak 2 katına çıkaracağız. Böylelikle gelirleri artan AFJET yeni yatırımlarla buluşacaktır. İlimizin doğu, batı ve kuzey bölgelerinde yeni alanlarında araştırma yapılacaktır. Jeotermal enerji şehrimiz için büyük bir nimettir yapacağımız çalışmalarla halkımızın büyük bir kısmını AFJET ile buluşturacağız” şeklinde konuştu.

 

Semt poliklinikleri yapılacak

Bu proje ile birlikte bir de önemli bir sağlık projesine daha imza atacaklarını kaydeden Zeybek, “Hastanelerimizde hizmeti semt poliklinikleri ile vatandaşımızın ayağına getiriyoruz. Yaşlılığı veya engeli nedeniyle hastaneye ulaşmakta zorlanan vatandaşlarımız artık semt polikliniklerinden hizmet alacak. Bu poliklinikler de 3 Uzman doktor bulunacak. Muayene, tahlil, pansuman, EKG ve enjeksiyon hizmeti sunulacak. Fiziki imkanları belediye tarafından sunulacak olan bu poliklinikler 3 ya da 4 bölgeye kurulacak bu poliklinikler hastaneye ulaşımın zor olduğu bölgeler olarak seçilecek. Böylelikle trafikte de ciddi bir rahatlama olacak” dedi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Abdurrahman celep
    5 yıl önce
    Uydukent 1380 sok no 16 akabe konağı afjet işi merkezinin yanında ikamet etmekteyim biz afjete başvuruda bulunduk hemen yanımızda olmasına rağmen 8 dairelik apartmanımıza alamadık yetkililerin bize yardımcı olmalarını istiyoruz .