phishing

Afyon Belediye Basket Orman'ı yenip galibiyet serisini 4 maça çıkardı

Afyon Belediye Basket Orman'ı yenip galibiyet serisini 4 maça çıkardı

Afyon Belediye Basket Orman'ı yenip galibiyet serisini 4 maça çıkardı
21 Nisan 2018 - 00:12

TBL 33. haftasında Ormanspor deplasmanına giden Temsilcimiz Afyon Belediye Basket, maçın genelini önde götürdüğü karşılaşmayı 87-80 kazanarak galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Ormanspor ise bu mağlubiyetle play-off ihtimallerini daha da zora soktu. Temsilcimiz Afyon Belediye Basket iki kısa yabancıyla oynadı.

 

Karşılaşmaya Ormanspor, dışarıdan yüzdeli başlayarak skoru 9-3 getirdi. Rakibine İbrahim ve Serkan'ın üçlükleriyle cevap veren Temsilcimiz Afyon Belediye Basket, farkı hızla eritmeye başladı. 5 dakika kala ise Knight'ın üçlüğüyle skora dengeyi getirdiler (14-14). Çeyreğin ikinci yarısının daha yüksek tempoda geçmesine karşın skor olarak daha kısır geçti. Kalan dakikaların dengede geçtiği ilk çeyrek 20-20 eşitlikle tamamlandı.

 

İkinci çeyreğe dışardan daha yüzdeli başlayan ekip Temsilcimiz Afyon Belediye Basket oldu. Arka arkaya kaydettiği üçlüklerle farkı 4'e çıkararak rakibine molayı aldırdı (26-22).  Ormanspor, moladan Graves'in turnikesiyle dönse de Temsilcimiz Afyon Belediye Basket cevabı Pullen'le verdi. Kritik hücumlardan eli boş dönen Ormansppor, farkı eritmekte bu dakikalarda zorlanmaya başladı. Temsilcimiz Afyon Belediye Basket ise yakaladığı seriyle oyunun tüm hakimiyetini eline alan Temsilcimiz Afyon Belediye Basket,  farkı da çift hanelere çıkararak rakibine bir kez daha molayı aldırdı (36-24). Mola dönüşü iki ekipte de uzunlar sahne alarak karşılıklı basketleri kaydettiler. Son bölümde Ormanspor, reakiyon gösterse de Temsilcimiz Afyon Belediye Basket Cevher'in üçlüğüyle farklı üstünlüğü korumaya devam etti. İkinci çeyrek 42-32 Temsilcimiz Afyon Belediye Basket’in farklı üstünlüğüyle tamamlandı.

 

Ormanspor'da Caner Ercan 14 sayıyla, Temsilcimiz Afyon Belediye Basket 'de ise Cevher Özer 8 sayıyla ilk yarının skorerleri oldular.

 

Üçüncü çeyrek Rizvic ve Knight'ın karşılıklı sayılarıyla başladı. Farkın Temsilcimiz Afyon Belediye Basket lehine korunduğu bu dakikaların ardından Caner ve Rizvic ikilisiyle pota altında etkili olan Ormanspor, farkı tek hanelere çekerek maçın içinde kalmaya devam etti. Boyalı alanda rakibinin baskılı savunmasına rağmen basketle dönmesini bilen Temsilcimiz Afyon Belediye Basket, farkı tekrar çift hanelere çekti. Son bölümdeki kritik hücumlardan eli boş dönen Ormanspor, skorda geri kalmaya devam etti. Üçüncü çeyrek 64-54 Temsilcimiz Afyon Belediye Basket 'in 10 sayılık üstünlüğüyle tamamlandı.

 

Son çeyreğe Temsilcimiz Afyon Belediye Basket, Altan Erol'la daha tempolu ve hücumda daha etkili başladı. Ormanspor'da ikinci yarı etkili olmaya başlayan Hasan Karabulut, arka arkaya kaydettiği sayılarla takımını maçın içinde tutmaya devam etti. İyi maç çıkaran Pullen ve Knight ikilisiyle bu bölümde de önemli basketlere imza atan Temsilcimiz Afyon Belediye Basket, rakibini geri püskürtmesini bildi. 1 dakika kala ise Cevher'in asisti İbrahim'in basketiyle farkı tekrar çift hanelere çıkaran Afyon, bu sayıyla fişi de çekti. Kalan dakikalarda hataya izin vermeyen Temsilcimiz Afyon Belediye Basket, karşılaşmayı 87-80 kazanarak seriyi 4 maça çıkardı.

 

Karşılaşmayı Temsilcimiz Afyon Belediye Basket 'de Cevher Özer 18 sayı, Pullen 16 sayı, Knight ve Altan Erol ikilisi ise 12 sayıyla tamamladılar. Ormanspor da ise Rizvic 22 sayı, Caner Ercan 21 sayıyla karşılaşmayı tamamlasalar da galibiyeti takımlarına getiremediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum