phishing

Afjet Afyonspor, Kendi Evinde Tetiş Yapı Elazığspor'u Konuk Edecek

Afjet Afyonspor, Kendi Evinde Tetiş Yapı Elazığspor'u Konuk Edecek

Afjet Afyonspor, Kendi Evinde Tetiş Yapı Elazığspor'u Konuk Edecek
10 Kasım 2018 - 20:25

 

 

Ligin 16. haftasında evinde Tetiş Yapı Elazığspor’u konuk edecek olan AFJET Afyonspor galibiyet alarak rakibi ile arasındaki puan farkını açmak istiyor

 

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 16. haftasında evinde Tetiş Yapı Elazığspor’u konuk edecek. Maçın öneminin farkında olan AFJET Afyonspor bu maçtan galibiyet ile ayrılmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sakatlıkları iyileşen başarılı orta saha oyuncusu Ali Kılıç ve kaleci Rybka takımla birlikte çalışmalara başladı. Takımda Mehmet Güven’in dışında takımda sakatlığı bulanan oyuncu yok. Osmanlıspor maçında kırmızı kart gören Mehmet Sedef ve sarı kart görerek cezalı duruma düşen İsmet Benli Elazığ maçında görev alamayacak.

 

6 PUAN DEĞERİNDE MAÇ

AFJET Afyonspor ile Elazığspor arasında oynanacak olan maçta Afyonspor kazanırsa puan farkı 6’ya çıkacak. AFJET Afyonspor beraberlik halinde maçı tamamlarsa puan farkı 3’te kalacak. Elazığspor’un maçı kazanması durumunda ise Elazığ puanını 15’e çıkaracak ve ikili averajda AFJET Afyonspor geriye düşecek.

 

ELAZIĞ’IN KARNESİ

Ligde oynadığı 15 maçtan 3 galibiyet alan Elazığspor 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Ligde en çok gol yiyen takımlar arasında yer alan Elazığspor kalesinde 28 gol gördü. Toplamda da 17 gol atan Elazığspor -11 gol averajına ve 12 puana sahip.

 

 

KOCATEPE GAZETESİ

YORUMLAR

  • 0 Yorum