phishing

Afjet Afyonspor’ da transfer çalışmaları devam ediyor

Afjet Afyonspor’ da transfer çalışmaları devam ediyor

Afjet Afyonspor’ da transfer çalışmaları devam ediyor
26 Kasım 2018 - 09:37 - Güncelleme: 26 Kasım 2018 - 10:22

 

 

Afjet Afyonspor devre arası hazırlıklarına önceki gün akşam saatlerinde yaptığı idmanla başladı. Antrenmanda takımın başında olan Afjet Afyonspor Başkanı Salih Sel, yaptığı açıklamada "Emre Öztürk'ün kulübü ile ilişiği kalmadığı için ismini açıkladık. Diğerleri ile görüşmelerimiz sürüyor. Bitenler var, görüşmelerimiz devam oyuncular var, yeri ve zamanı geldiğinde açıklayacağız." dedi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Afjet Afyonspor ikinci yarı öncesinde çalışmalarına yaptığı ilk antrenmanla başladı. Antrenmana alt yapıdan takviyeler ve denenmek için gelen oyuncularla başlayan Afyonspor'da takım bulmaları istenen ve izinli olan oyuncular yer almadı. ısınma hareketleri ve düz koşu ile başlayan antrenman, 5-2 top çalı-na ve paslaşma ile devam etti. Dün yapılan idmanda ise takım sabah 10.00'da ve akşam 17.00'de olmak üzere iki antrenman ile günü tamamladı. Yapılan ilk antrenman! Afjet Afyonspor Başkanı Salih Sel, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin Bayaman, Ali Şahin izlerken antrenmanda teknik heyet tam kadro yer aldı. ilk antrenman sırasında açıklama yapan Afjet Afyonspor Başkanı Salih Sel, Ikinci yarıya yönetim olarak radikal bazı kararlar alarak başladık. Bunların içinde iki tane yabancı oyuncumuz da dahil olmak üzere yaklaşık 8-9 oyuncuya kendileri yollarımızı ayırmamızı istediğimiz' söyledik. Kendilerine takım bulmaları konusunda bilgi verdik. Bu arada görüştüğümüz oyuncular var, anlaştığımız oyuncular var ama Emre Öztürk'ün kulübü ile ilişiği kalmadığı için ismini açıkladık. Diğerleri ile görüşmelerimiz sürüyor. Bitenler var, görüşmelerimiz devam oyuncular var, yeri ve zamanı geldiğinde açıklayacağız. Şuanda da gördüğünüz gibi alt yapıdan da takviyelerimiz var. U-17'den çok iyi gördüğümüz 3 oyuncumuz var, U-21'den iki oyuncumuz var. Bunlarla beraber inşallah ikinci sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." dedi.

"AFYON'UN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ"

Afyonkarahisar halkından destek beklediklerini söyleyen Başkan Sel, "Biz biliyorsunuz 2013'ten beri kulübün başındayız. Yönetimimizdeki arkadaşlarımız ile uzun yıllar beraber çalıştığımız arkadaşlar. Biz nasıl bu takımı buralara getirmişsek bu ligi de en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Bu sene sezon başından şunu söylemiştik, 'bu seneki hedefimiz lige tutunmak, ondan sonraki önümüzdeki yıllarda da üst Lige çıkmak için çaba sarf edeceğiz: Bu konuda bütün Afyon'un desteğini bekliyoruz. Özellikle belirteyim, çünkü bu ligler kolay değil, masrafları ağır olan ligler. 0 yüzden herkes karınca kararınca gücü ölçüsünde katkı sağlamasını bekliyoruz Afyonlulardan da. Afyon hepimizin, ne Salih Serin, ne Ahmet'in ne Mehmet'in ne Şükrü'nün hiç kimsenin malı değil. 0 açıdan bugün has bel kader biz varız, yarın başka arkadaşlarımız görev alabilir. Ama Afyon'a sahip çıkmamız Lazım el birliği ile Afyon'u iyi yerlere getirmemiz lazım." ifadesini kullandı.

 

KOCATEPE GAZETESİ

YORUMLAR

  • 0 Yorum