phishing

Afjet Afyonspor Bodrumspor karşısına show maçına çıkıyor

Afjet Afyonspor Bodrumspor karşısına show maçına çıkıyor

Afjet Afyonspor Bodrumspor karşısına show maçına çıkıyor
14 Şubat 2018 - 09:12 - Güncelleme: 14 Şubat 2018 - 09:15

Afyononline.com yazarı İsteniş Hakan Tüplek bugün oynanacak olan Bodrumspor maçına ilişkin bir değerlendirme yaptı.Tüplek Afyonsporumuzun Bodrumspor karşısında show maçına çıkacağını yazdı.

İşte İsteniş Hakan Tüplek'in O yazısı;

 

AFJET AFYONSPOR-BODRUMSPOR Bugün (Çarşamba) günü oynanacak müsabaka öncesi Afjet Afyonspor’un son 5 maçta 3 Galibiyet ve 2 Beraberliği, rakip Bodrum’un ise yine son 5 maçta 1 Galibiyet 1 Beraberlik, 3 Mağlubiyeti  bulunuyor.

Afjet Afyonspor 1. Bodrum ise 15. sırada yer alıyor. RAKİP TUZLASPOR’ U TANIYALIM... Geçen yıl 3. Lig 2. Grup şampiyonu olan Bodrumspor, a 2.Lig ağır geldi. Geride kalan 21 haftada 4 galibiyet 5 beraberlik ve 12mablubiyet elde etti.  Bodrumspor adına en skorel oyuncu 3 er golle Emre Şahin ve Celal Dumanlı yer alıyor.

Bodrumspor’un üst lige çıkmayı hedefleyen Afjet Afyonspor karşısında puan alma şansı bulunmuyor. Maçın favorisi Afjet Afyonspor... Son hafta oynanan müsabakalarda iki takımın elde ettiği sonuçlar şöyle. Bodrum 0 – 2 Amed Sportif Tuzlaspor 4 – 4 Afjet Afyonspor

BODRUM’DA OYNANAN İLK MAÇ

Bodrum’da oynanan  ilk karşılaşmayı Afjet Afyonspor Yasin Yener’in 85. Dakikadaki golü ile 1-0 kazanmış idi. AFJET AFYON ZAYIF RAKİBİNE ACIMAYACAK Tuzlaspor karşılaşmasında deplasmanda 4-3 üstün götürdüğü müsabakayı son dakikada yediği golle 4-4 tamamlayan Afjet Afyonspor Menemen maçı öncesi hem moral bulmak hem de Tuzla maçı sonrası ümitsizliğe kapılan az sayıdaki taraftarın da gönlünü almak için SHOW MAÇINA ÇIKACAK. Deplasmanda Mersin İ.Y maçında 6 gol, Sivas Bel maçında 4 gol ve Tuzla deplasmanında 4 gol atan Afjet Afyonspor2un da bugün 3 puana bol gol ile ulaşması bekleniyor.

AFJET AFYON 1. LİG İÇİN HAZIR.

2. SIRADA YER ALAN Menemenspor Amed Sportif deplasmanında PUAN KAYBETMESİ halinde Hatayspor 2. Sıraya yükselecek.Hatayspor’un rakibi LİGDEN DÜŞMESİ KESİNLEŞEN Mersin İ.Y. Afjet Afyonspor kesin bu maçtan galip ayrılacak. *İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK    

YORUMLAR

  • 0 Yorum