phishing

Afjet Afyonspor, Bingöl spor’la yenişemedi:0-0

Afjet Afyonspor, Bingöl spor’la yenişemedi:0-0

 Afjet Afyonspor, Bingöl spor’la yenişemedi:0-0
24 Şubat 2017 - 16:39

Son sıradakilere puan kaybetme geleneği sürüyor 

 

 

Afjet Afyonspor, Bingöl

spor’la yenişemedi:0-0

 

 

Grup’ta son sıralardaki takımlara puan kaybetme gibi bir geleneği olan Afjet Afyonspor, 12 Bingölspor deplasmanından da bir puanla dönüyor

 

 

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup lideri Afjet Afyonspor, dün konuk olduğu 12 Bingölspor ile 0-0 berabere kaldı. Grup’ta tek gol sesinin çıkmadığı maç olan karşılaşma seyircisiz oynandı. Grup’ta son sıralardaki takımlara puan kaybetme gibi bir geleneği olan Afjet Afyonspor, Bingölspor deplasmanından da bir puanla dönüyor.

Afjet Afyonspor, daha önce de ligin en altında bulunan Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Orduspor’a da puan kaptırmıştı.

 

ALİ ŞANSALAN YÖNETTİ

Afjet Afyonspor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup 29. hafta maçında dün saat 15:00'te, 12 Bingölspor ile karşı karşıya geldi. Bingöl Şehir Stadı’nda,12 Bingölspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmaydı. Çanakkale bölgesi hakemlerinden Ali Şansalan yönetti. Yardımcılıklarını Deniz Turgut ve Bilal Gölen yaptı.

 

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ İLE PUAN FARKI KAPANIYOR

Ligde, ikinci sırdaki Sakaryaspor, 4. sıradaki Diyarbekirspor’u deplasmanda 0-1ik sonuçla geçmeyi başardı.

Ligde 3. sırda yer alan Darıca Gençler Birliği, Ordu deplasmanında, Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta son sırada bulunan Orduspor’u 2-3’lük skorla geçti. Afjet Afyonspor, Bingölspor’dan aldığı 1 puanla puanını 65’e yükseltirken, Sakaryaspor 60, Darıca Gençler Birliği de 59 puana yükseldi.●POLAT YILMAZ

YORUMLAR

  • 0 Yorum