phishing

Acar: İstifa ettim MHP: İhraç edildi

Acar: İstifa ettim MHP: İhraç edildi

 Acar: İstifa ettim MHP: İhraç edildi
22 Ağustos 2017 - 20:18

 

 

 

 

 

Acar: İstifa ettim

MHP: İhraç edildi

 

 

MHP’li belediye Başkanı Saffet Acar, ihraç kaydıyla disiplin kuruluna sevk edildi. Acar, 55 kişi ile birlikte “ihraç kararını beklemeden” partisinden istifa ettiğini açıkladı. MHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Seleoğlu ise “Acar istifa etmedi, ihraç edildi” açıklamasında bulundu

 

 

KURTULUŞ-Milliyetçi Hareket Partisi’nde 1 Kasım 2015 seçimlerinin ardından başlayan genel başkanlık tartışmasında, Meral Akşener’in safında durduğu için geçen günlerde “İhraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilen” Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve beraberindeki 55 kişi partisinden istifa etti. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Disiplin Kurulu adına bir açıklama yapan Başkan Yücel Seleoğlu ise, “Saffet Acar istifa etmemiş ihraç edilmiştir” açıklamasında bulundu.

SELAM VERMEDİM DİYE DİSİPLİN KURULMA SEVK EDİLDİM

Dinar Belediye Başkanı Acar, Dinar Belediye Meclisi Salonunda düzenlediği toplantıyla 10'u belediye meclis üyesi, 13'ü mevcut yönetim kurulu, 32'si de eski yönetim kurulu üyelerinden oluşan 55 kişi ile birlikte partisinden istifa ettiğini duyurdu. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, yaptığı açıklamada, "Dinar'da Meral Akşener'i karşıladığı ve Afyonkarahisar Valiliğindeki bir programda, karşılaştığı MHP il yöneticilerine selam vermediği" gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini savundu. Dinar'da MHP'yi her zaman zirveye taşıdığını, MHP'nin çıtasını yükselttiğini dile getiren Acar, "Benimle birlikte olan yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Beni 9 yıldır desteklediler. Hepinizden Allah razı olsun." dedi.

İSTİFALARINI TOPLUCA İMZALADILAR

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde MHP’li Belediye Başkanı Saffet Acar ve beraberindeki 55 kişi partisinden istifa etti.

Dinar Belediye Meclis Toplantı Salonunda toplanan MHP’li üyeler burada Başkan Acar’ın konuşmasının ardından istifa dilekçelerini imzaladı.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ile birlikte Uluköy Eski Belediye Başkanı Orhan Kürkçü, 10 MHP’li Belediye Meclis Üyesi, 13 MHP Yeni Yönetim Kurulu üyesi, 1 İl Genel Meclis Üyesi, 32 görevden alınan MHP eski yönetim kurulu üyeleri resmen Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa etti.

Dinar Belediyesi toplantı salonunda istifa öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Saffet Acar şunları söyledi:

ÇITAYI HER ZAMAN YÜKSEKTE TUTTUK

“Milliyetçi Hareket Partisi’nin çitasını her zaman yükselttik. İlçede dokuz yüz gibi bir oy potansiyeli bulunan MHP’nin oy oranını 10 Binlere çıkarttık. Şu an bir belediye başkanlığı seçimi yapılsa yeniden 10 binlere varan oy oranımızla yeniden kazanırız. Dinar Belediye Başkanlığımızda bütün vatandaşlarımıza hiçbir parti ayrımı yapmadan eşit bir şekilde hizmet verdik. Belediyeye giren herkes memnun bir şekilde belediyemizden ayrıldı.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar MHP il yönetiminin kendisi hakkındaki disiplin kuruluna sev edilme kararını eleştirerek, ipe sapa gelmeyecek nedenlerle eski yönetimin görevden alındığını, kendisinin ise Eski İç İşleri Bakanı ve Milliyetçi Hareket Partisi eski Başkan Vekili Sayın Meral Akşener’i Dinar’da karşıladığı ve Afyonkarahisar Valiliğinde gerçekleşen bir programda MHP İl yöneticilerine selam vermediği gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi. Sevk edilme nedenini MHP İl Disiplin Kurulu’nun  kendisine yazılı olarak bildirdiğini, Akşener’i karşılama ve selam vermeme gibi bahanelerin çok komik olduğunu belirten Başkan Acar konuşmasının devamında şunları söyledi:

MİLLİYETÇİLİĞİMİ HİÇBİR ZAMAN SİLEMEZLER

“MHP İl yönetiminden gelen resmi yazıda, Dinar’da Meral Akşener’i karşılayarak çeşitli yerlere MHP Genel Başkanı yazılı pankartların asıldığı ve Afyonkarahisar Valiliğinde MHP’nin il yöneticilerine selam vermediğim gerekçeleri yazmaktaydı. Bu gibi basit nedenlerle disiplin kuruluna sev edildim. Herkes şunu iyi bilmelidir ki, beni kaydi olarak MHP’den silebilirler, fakat Milliyetçiliğimi hiçbir zaman silemezler.”

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar 55 kişiyle birlikte MHP’den istifa ettiği programda, ilerleyen günlerde toplu istifaların geleceğini, 400 üyesi bulunan MHP’li üyelerin tamamının istifa edeceğini söyledi. Kendisiyle birlikte 9 yıldan bu tarafa büyük mücadele veren ve kendisine her zaman destek olan Belediye Meclis Üyelerine ve eski MHP ilçe yönetimine teşekkür eden Başkan Acar, “Bizim alnımız açık başımız dik, partimize yanlış yapmadık, yapanlar utansın” dedi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum