phishing

9 oda ve borsada seçimler ertelendi

9 oda ve borsada seçimler ertelendi

9 oda ve borsada seçimler ertelendi
25 Eylül 2017 - 20:07

9 oda ve borsada

seçimler ertelendi

 

 

Hükümet, 364 oda ve borsanın seçim sürecini nisan ayında erteledi. Karara göre, tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar il genelindeki 9 oda ve borsada organ seçimleri Nisan 2018'de yapılacak

 

Tüm oda ve borsaların, ekim ayında başlayıp kasım ayında tamamlanması gereken organ seçimleri, 2018'in Nisan ayına ertelendi. Yaklaşık 1 hafta sonra başlayacak olan 364 oda ve borsanın seçim sürecini erteleyen Hükümet kararı, dünkü Resmi Gazete’de yayımladı. Ekim ayıyla birlikte Türkiye genelindeki ticaret ve sanayi odaları (TSO), ticaret borsaları, sanayi odaları ve ticaret odalarında başlaması beklenen seçim sürecini erteleyen karar FETÖ yapılanmasının özellikle odalarda yerleşmiş olması sebebiyle gerekli temizliğin yapılabilmesi adına alındığı iddia ediliyor.

AFYON’DA 9 ODA VE BORSADA SEÇİMLER ERTELENDİ

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının ilgili yazısı üzerine Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı dünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren erteleme kararı sonunda tüm Türkiye geleninde TOBB’a bağlı 364 oda ve borsayı kapsayacak şekilde düzenlendi.

Buna göre, erteleme kararı Afyonkarahisar, Bolvadin, Çay, Emirdağ, Dinar ve Sandıklı  ticaret ve sanayi odaları ile Afyonkarahisar ile Bolvadin ve Sandıklı ticaret borsalarını kapsıyor. Bu oda ve borsalardaki seçimler tüm Türkiye’de olduğu gibi 2018 Nisan ayında yapılacak.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum