phishing

2018 Yılı Şehitler Takvimi Yayınlandı

2018 Yılı Şehitler Takvimi Yayınlandı

2018 Yılı Şehitler Takvimi Yayınlandı
17 Şubat 2018 - 18:55

 

 

         Afyonkarahisar Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından hazırlanan "2018 Şehitler Takvimi" yayınlandı.

 

         Bu yıl yedincisi yayınlanan 2018 Şehitler Takvimi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Yusuf Aytaç Hürkal, Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin katılımlarıyla tanıtıldı. 

 

     Tanıtım töreni sırasında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a bir telefon görüşmesinde bulundu. Başkan Çoban’ın Şehit aileleri ve gazilerimizle bir arada olduğunu öğrenen Bakan Eroğlu;  şehit ailelerine selamlarını iletti. Şehitlerimize Bakan Eroğlu vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden Şehitlerimize minnet ve şükran duygularını ifade etti.

 

 “BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”

 

         Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tanıtımı yapılan 2018 Şehitler Takvimi’nin önemine dikkat çeken Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, takvimlerin grafik hazırlıklarının dernek tarafından, baskı maliyetinin ise Belediye tarafından karşılandığını söyledi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın gerek derneğin çalışmalarına gerekse Şehit ailelerimizle ve gazilerimizle yakından ilgilendiğine dikkat çeken Kumartaşlı, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde Belediye Başkanımızın destekleriyle Afyonkarahisar Şehitler Takvimini hazırlamış bulunuyoruz. Sağ olsun Sayın Belediye Başkanımız hem derneğimizin, hem de tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyor, desteklerini sonsuz şekilde bize sunuyor” dedi.

 

BU TAKVİM ARŞİV NİTELİĞİNDE

 

      Şehitler takvimine gösterilen yoğun ilgiden söz eden Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Yedi yıldır geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yılda basımını tamamladığımız takvimimize diğer illerden de büyük talep geliyor. Ülkemizin birçok kentine bu takvimleri kargo aracılığı ile gönderiyoruz. Şehit aileleri ve gaziler olarak Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu takvim bir arşiv niteliğinde Şehitlerimizin şahadet tarihlerini gösteriyor. Bu sene yeni bir düzenleme daha yaparak ilçe ilçe şehitlerimizin resimlerini ayırarak hangi ilçemizin kaç tane şehidi var onları da düzenledik” diye konuştu.

 

“DERNEK BAŞKANIMIZ TALEP ETTİ, HİÇ DÜŞÜNMEDEN DESTEK OLDUK”

 

          Şehitler Takvimi’nin hazırlanmasına katkıda bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise “Dernek Başkanımız ‘Afyonkarahisar’daki Şehitlerimizi her zaman yaşatacak bir takvimi bastırmak istiyoruz’ dediğinde hiç düşünmeden destek olacağımızı ifade ettik. Yedi yıldır kesintisiz hazırlattığımız takvimimiz basit matbu evrak gibi görünse de hazırlanması uzun zaman alıyor. Kumartaşlı kardeşimiz bunu bizzat ekibiyle birlikte dizayn ediyor.  O yüzden de baskı tarihi biraz gecikebiliyor. Bu vesileyle Şehit Ailelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onların fedakârlığı yanında bizim yaptığımız devede tüy bile değildir. Allah şehitlerimizden razı olsun. Afrin’de de ülkemizin bölünmez bütünlüğü için Suriye’deki halkın da kendi topraklarında yaşamasının garantiye alınması için yapılan harekâtta Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize destek veren sivil ve resmi güçlerimize de Allah güç, kuvvet versin. En az zayiatla memleketlerine, yuvalarına dönmelerini nasip etsin” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum