phishing

2. Altın Haşhaş Ödülleri Sahipleriyle Buluşuyor

2. Altın Haşhaş Ödülleri Sahipleriyle Buluşuyor

2. Altın Haşhaş Ödülleri Sahipleriyle Buluşuyor
19 Ekim 2016 - 16:23 - Güncelleme: 19 Ekim 2016 - 16:27

2. Altın Haşhaş Ödülleri Sahipleriyle Buluşuyor

 

Afyonkarahisar’da bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan “2. Altın Haşhaş Ödülleri Kültür Festivali” düzenlenecek törenle sahipleriyle buluşuyor.

 

Marka Kent Afyon ve Altın Haşhaş Ödülleri tertip komitesi tarafından Afyonkarahisar’ın marka şehir olması ve tanıtılması konusunda ev sahipliğini yaptığı ödül gecesi Yapımcı, Sunucu Özlem Yılmaz’ın muhteşem sunumuyla 26 Kasım 2016 cumartesi günü saat 19.00’da Korel Termal Otel’de gerçekleştirilecek olup, onur konukları olarak da şehit aileleri katılacaktır.

 

Altın Haşhaş Ödülleri, Tertip Komitesi Başkanı İlyas Kaan Taytak’ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘‘Marka Kent Afyon ve Altın Haşhaş Ödülleri tertip komitesi tarafından organize edilen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenmekte olan ‘‘Altın Haşhaş Ödülleri’’ adlı ödül gecenin bu yıl ikincisi düzenlenmekteyiz. İkinci Altın Haşhaş Ödülleri, Ülkemizde son günlerde yaşanan acı olaylar ve Şehit haberleri hepimizi derinden üzmekte olduğundan dolayı tertip komitesi tarafından karar alınarak Türk milletinin birlik ve beraberliğinin bozulmayacağının tepkisini, sessiz kalmayarak törenimizi ‘‘Şehitleri Anma ve Barış Gecesi’’ başlığı altından yapacak olup, alanlarında başarıyı yakalamış olan kişiler değil yerine şehit ailelerinin olacağı manevi ve tasavvufi bir etkinlik formatında gerçekleştireceğiz. ” dedi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Serkan
    7 yıl önce
    Parayla satın alınan bir ödülden başka bir şey değil Altın Haşhaş Ödülü! Yani bu ödüle sahip olanında yaptığı işten şüphe ederim! Hiç kimse bana Altın Haşhaş ödüllerinin bir komisyonca belirlenip dağıtıldığını söylemesin, gülerim. Sırf prim yapmak uğruna Şehitleri Anma ve Barış Gecesi adı altında olacakmışmış. Bir Afyonlu olarak memleketimizin adının uydurma organizasyonlar ile anılmasından utanç duyuyorum.