phishing

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı
13 Mart 2018 - 23:07 - Güncelleme: 14 Mart 2018 - 00:46

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’ u anma programı Dazkırı Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Alkim Konferans Salonunda düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’ u anma programına Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan’ın şehir dışında toplantı için gitmesi üzerine Başkan Vekili Naciye İpek, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Yöneticileri, Öğretmenler ve Öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Program, Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Dazkırı Anadolu İmam Hatip Lisesi Tarih Öğretmeni Gülden Gaspak tarafından yapıldı. Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik’in konuşmasının ardından İstiklal Marşımızın okunması ve İstiklal Marşı üzerine kompozisyon yazma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Mehmet Akif Ersoy konulu belgesel gösterildi. İlkokullar arası İstiklal Marşı okuma yarışmasında İlçe 1.si öğrencimiz İstiklal Marşını okudu.

“Dazkırı İstiklal Marşımızı Okuyor” isimli video gösterimi gerçekleştirildi. “Kurtuluşa giden yol” isimli orotoryo sonrasında program sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum