phishing

12 DABO Kış kayıtları başladı

12 DABO Kış kayıtları başladı

12 DABO Kış kayıtları başladı
18 Eylül 2017 - 20:38

12 DABO Kış kayıtları başladı
Geleceğin basketbolcularının yetiştiği 12 Dev Adam Basketbol Okulları kapsamında Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Afyonkarahisar 12 Dev Adam Basketbol Okulu’na kayıtların başladığı kaydedildi
SERCAN SAYIN- Afyonkarahisar basketbolu ve profesyonel takımların altyapılarına sporcu kazandıran Afyonkarahisar 12 Dev Adam Basketbol Okulları, her yaş grubundan sporcunun yer aldığı yaz ve kış çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Afyonkarahisar 12 DABO, kış çalışmaları kapsamında kayıtlarını almaya başladı. Her yaş grubundan sporcunun başvurabileceği Afyonkarahisar12 DABO’da sporculara basketbolla ilgili temel bilgiler veriliyor.
KULÜPLERE SPORCU KAZANDIRILIYOR
Afyonkarahisar 12 DABO Okulu Antrenörü ve Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, uzun yıllar Afyonkarahisar’da faaliyet gösterdiğini kaydederek, çalışmalar kapsamında gerek profesyonel takımların altyapılarına gerekse de yerel liglerdeki kulüplere sporcu kazandırdıklarını ifade etti.
UFUKLARININ GENİŞLEMESİNE YARDIMCI OLUYORUZ
Demirkale, sporculara basketbolla ilgili temel eğitimler verdiklerini ifade ederek,“12 Dev Adam Afyonkarahisar Basketbol Okulu olarak basketbol eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de önem veriyoruz. Sporcularımızın, kendileri gibi basketbol eğitimi alan sporculara bir araya gelip, kaynaşmaları adına il dışında düzenlenen faaliyetlere de katılıyoruz. Sporcularımızla birlikte doğa ve tarih gezisi yaparak, ufuklarının genişlemesine de yardımcı oluyoruz” dedi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum