phishing

03 Taraftarlar Derneği sağduyu çağrısında bulundu

03 Taraftarlar Derneği sağduyu çağrısında bulundu

03 Taraftarlar Derneği sağduyu çağrısında bulundu
11 Şubat 2018 - 18:24

03 Taraftarlar Derneği sosyal medya hesabından Tuzla maçı sonrası sağduyu çağrısı yapan bir açıklama yayınladı. Derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada;”Afjet Afyonsporumuza gönül vermiş kıymetli Afyonspor sevdalıları. Bugünkü Tuzla Maçı sonunda aldığımız 4-4’lük beraberlik, yöneticisinden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına, tüm Afjet Afyonspor camiasının istemediği bir sonuçtu ve bu sonuca hepimiz üzüldük. Ama şu unutulmamalıdır ki biz her ne kadar 2. Ligde grubumuzda lider isek te, rakiplerimizde sonuçta bazıları yıllardır, bazıları da bir kaç senelik 2. Lig tecrübesi bulunan takımlardır. Bugün birkez daha büyük ve başarılı bir kulüp olduğumuzu anladım. Nasıl mı; Elhamdülillah çok kısa sürede amatörden 4. yılında 2.Ligde liderlik koltuğuna oturduğumuz, Şehrimizin gözbebeği Afjet Afyonsporumuz, rakip kim olursa olsun, ister ligin alt sıralarında olsun ister ligin üst sıralarında olsun hepside 2.Lig takımlarıdır.

Şöyle ki, Elhamdülillah deplasmanda aldığımız beraberliğe bile üzülür hale geldik. Buda gösteriyor ki başarılı bir takımız ve Allah’ın izniyle de daha yüksek başarılar elde edeceğiz.

Ben maçın detaylarına değinmeden, yok kaleci hatasıydı, yok hakem hatasıydı, rakip zayıftı demeden, genel olarak değerlendirme yapmak istiyorum. Ve bu tür maçlar bizim için, önümüzde maçlar için bir silkelenme ve yeniden kendine gelme maçları olur, ve bir nazar boncuğu olur diye düşünüyorum..

Yöneticisinden, teknik heyetinden, futbolcularından, taraftarına kadar bizdeki bulunan birlik ve beraberlik olduğu sürece Allah’ın İzniyle biz bu ligi yine önceki senelerde olduğu gibi lider olarak tamamlayan taraf olacağız.

Özellikle şunu belirtmekte fayda var, biz taraflar olarak, Kulüp Başkanımız Salih Sel’in yöneticilerimizin, teknik heyetimizin ve futbolcu kardeşlerimizin, sadece galibiyetlerde ve başarılarda değil, zor zamanlarda, her zaman ve her yerde yanlarındayız. Her daim dualarımız onlarla..

Allah’ın İzniyle Bu Senede Biz Şampiyon Olacağız..”denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum