phishing

03 Gençlik Taraftar Derneği faaliyete girdi

03 Gençlik Taraftar Derneği faaliyete girdi

03 Gençlik Taraftar Derneği faaliyete girdi
22 Haziran 2017 - 23:09

03 Gençlik Taraftar

Derneği faaliyete girdi

 

 

 

Dernek Başkanı Murat Türksoy: Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumayı hedefleyen derneğimiz, faaliyetlere ilimizdeki herkesin katılımını sağlayarak, hemşerilerimiz arasındaki birlik ve beraberliği sağlayarak,birbiri ile olan bağlarının güçlenmesini hedeflemektedir

 

KURTULUŞ-Afyonkarahisar’da kurulan 03 Gençlik Taraftar Spor Derneği yönetim kurulu belli oldu. Başkanlığa seçilen Murat Türksoy, faaliyetlerine kurdukları dernek çatısı altında resmi bir şekilde devam edeceklerini ifade etti.

Türksoy yaptığı açıklamada; “Değerli Afyonkarahisar’lı hemşerilerimiz, 03 gençlik taraftar grubu olarak kurduğumuz,Afyonkarahisar 03 Gençlik Taraftar Spor Derneği, birinci olağan genel kurulunu yaparak,yönetim kurulunu oluşturmuştur. Kamu yararına çalışma yapacak olan derneğimiz, şehrimizdeki bütün faaliyetlere etkin ve doğru katılımı sağlayarak, şehrimizde bu tür etkinliklerden Afyonkarahisarlı kardeşlerimizin daha fazla yararlanmasını sağlamak olacaktır. Küfürden ve şiddetten uzak müsabakalarda sadece takımını en iyi şekilde destekleyen, anlayışları gerçekleştirmek hedefindeyiz. Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumayı hedefleyen derneğimiz, faaliyetlere ilimizdeki herkesin katılımını sağlayarak, hemşerilerimiz arasındaki birlik ve beraberliği sağlayarak,birbiri ile olan bağlarının güçlenmesini hedeflemektedir” dedi.

OLUMLU DÖNÜŞLER BİZİ MUTLU ETTİ

Başkan Murat Türksoy sözlerine şu şekilde devam etti; “Kurulduğu günden bu güne kadar, hemşerilerimizden aldığımız, olumlu geri dönüşler bizleri mutlu etmekte ve bizlere güç katmaktadır. Bu duygu ve düşünceler ile, kurduğumuz Afyonkarahisar 03 Gençlik Taraftar Spor Derneği yeni yönetim kurulunun şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını Allahtan niyaz ediyor Aziz hemşerilerimize esenlikli günler diliyorum.”

İŞTE OLUŞTURULAN YÖNETİM

Bu arada Afyonkarahisar 03 Gençlik Taraftar Spor Derneği Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu;

Başkan: Murat Türksoy

Başkan Yardımcısı: İsmail Yılmaz

Sekreter: Soner Terkenli

Muhasip: Esat Öztorun

Üye : Şenol Özen

YORUMLAR

  • 0 Yorum